Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon,. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. CADOU – ASIGURARE „CASCO” IMOBIL!!! Posibilitatea de a procura apartamentul în rate de la 10% PRIMA RATĂ PENTRU PRIMA CASA PRIN IPOTECA in rate de la 30 % Toate ofertele noastre le găsiți pe: Vă așteptăm pe str. Mihai Eminescu 10.
Strada Iachir, Orhei, Молдова
1 cameră
34 m²
21.630 eur
16.07.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament, în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață Imobilul este constituit : salon, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate de la 10% PRIMA RATĂ. Toate ofertele noastre le găsiți pe: Vă așteptăm pe str. Mihai Eminescu 10.
Strada Iachir, Orhei, Молдова
2 camere
45 m²
30.200 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Orhei, Strada Iachir
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more