Reclamație
250.000 eur

Se vinde spațiu comercial/alimentara, 177 m². Chișinău, sect. Ciocana, str. Ginta Latina.

Chișinau Ciocana,str. Ginta Latina
Din păcate acest articol este disponibil doar în Rusă . For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Продается коммерческое помещение под магазин, либо сеть бутиков на Чеканском рынке, площадью- 177,3 м². По планировке: 2 подсобных помещения, которые можно использовать, как рефрижераторные комнаты, цеха, либо фирменные магазины, либо автономный офис со всеми необходимыми коммуникациями. Расположено в капитальном строении, которое в свою очередь стоит на приватизированной земле. Рассматривается продажа с оборудованием. Наработанная за долгие годы клиентская база. Возможность продолжить работу в качестве рыбного магазина - с советских времен это единственный магазин на рынке, торгующий комплексно рыбной продукцией.
Reclamație
690.000 eur

Se vinde spațiu comercial pentru depozit, 2 200 m². Chișinău, sect. Botanica, str. Salcîmilor.

Chișinau Botanica,str. Salcîmilor
Imobil comercial sub orice fel de activitate(depozit, oficii, show-room) se află la sector Botanica, pe str. Salcîmilor. Cladire este cu euroreparație, cu suprafața de 2 200 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
650.000 eur

Se vinde spațiu comercial, 800 m². Premium class. Chișinău, sect. Ciocana, bd. Mircea cel Bătrîn.

Chișinau Ciocana,bd. Mircea cel Bătrîn 40
Oferim spre vînzare clădire de birouri cu 3 etaje, cu suprafața totală de 642 de metri pătrați, este situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana. Prima linia. Au fost efectuate reparații de înaltă calitate, spațiile sunt mobilate și, de asemenea, echipate cu echipamentul necesar, ventilație aer condiționat. Spațiu, cu o înălțime de 3 metri, 12 camere, o zonă de recepție, 1 sala mare pentru prezentări, bucătărie, cantină, precum și camere administrative și de utilitate a ședinței. Există o oportunitate de utilizare sub birou, centru medical, hotel și în alte scopuri. Instalații sanitare, canalizare, încălzire, internet, alarmă de incendiu. Clădirea are un parc împrejmuit cu locuri de parcare. La intrare există un sistem de acces. Convenabil, accesibilitate la transport.
Reclamație
52.500 eur

Se vinde spațiu comercial, 82 m². Chișinău, sect. Telecentru, str. Nicolae Testemițanu.

Chișinau Telecentru,str. Nicolae Testemițanu
Imobil comercial sub orice fel de activitate se află la sector Telecentru, pe str. Nicolae Testemițanu. Cladire este în varianta sură, cu suprafața de 82 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc.
Reclamație
160.000 eur

Se vinde imobil comercial pentru oficii, 160 m². Chișinău, sect. Centru, str. Vasile Alecsandri 69.

Chișinau Centru,str. Vasile Alecsandri 69
Imobil comercial sub orice fel de activitate se află în centrul orașului, pe str. Vasile Alecsandri. Cladire este cu reparație cosmetică, cu suprafața de 160 m². Construcția din cotileț, 5 cabinete + bucataria, 2 grupuri sanitare, cîte unul la fiecare etaj. Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc.
Reclamație
600.000 eur

Se vinde imobil comercial, 400 m². Chișinău, sect. Centru, str. Tighina 49.

Chișinau Centru,str. Tighina 49
Imobil comercial sub orice fel de activitate se află pe str. Tighina, în centrul orașului. Cladire este cu 3 nivele și cu euroreparație, cu suprafața de400 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
140.000 eur

Se vinde imobil comercial, 176 m². Chișinău, sect. Ciocana, bd. Mircea cel Batrîn 6.

Chișinau Ciocana,bd. Mircea cel Batrîn 6
Imobil comercial sub orice fel de activitate se află pe bd. Mircea cel Batrîn, la sector Ciocana. Cladire este cu euroreparație, cu suprafața de 176 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
185.000 eur

Se vinde, spațiu comercial pentru oficii, 340 m². Chișinău, sect. Buiucani, bd. Alba-Iulia 75.

Chișinau Buiucani,bd. Alba-Iulia 75
Se vinde, spațiu comercial pentru oficii se află la sector Buiucani, pe bd. Alba-Iulia. Cladire este cu desing individual, cu suprafața de 340 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Acces la parcare deschisă. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
66.000 eur

Se vinde spațiu comercial sub oficiu, 110 m². Chișinău, sec. Centru, str. Alexei Șciusev 56.

Chișinau Centru,str. Alexei Șciusev 56
Imobil comercial sub oficiu se află în centrul orașului, pe str. Alexei Șciusev. Cladire este cu reparație cosmetică, cu suprafața de 110 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
85.000 eur

Se vinde spațiu comercial sub oficii, 120 m². Chișinău, sec. Buiucani, str. Ion Creanga 49/3.

Chișinau Buiucani,str. Ion Creanga 49/3
Imobil comercial sub oficiu se află la sec. Buiucani, pe str. Ion Creanga. Cladire este cu euroreparație, cu suprafața de 120 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
730.000 eur

Se vinde spațiu comercial sub oficii, 1 154 m². Chișinău, sec. Centru, str. Mitropolit Dosoftei 118.

Chișinau Centru,str. Mitropolit Dosoftei 118
Imobil comercial sub oficii se află în centrul orașului, pe str. Mitropolit Dosoftei. Cladire este cu euroreparație, cu suprafața de 1 154 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
690.000 eur

Se vinde spațiu comercial pentru depozit, 2 200 m². Chișinău, sect. Botanica, str. Salcîmilor.

Chișinau Botanica,str. Salcîmilor
Imobil comercial sub orice fel de activitate(depozit, oficii, show-room) se află la sector Botanica, pe str. Salcîmilor. Cladire este cu euroreparație, cu suprafața de 2 200 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
400.000 eur

Se vinde imobil comercial pentru oficiu, 1 200 m². Chișinău, sec. Centru, str. Tighina 49/2.

Chișinau Centru,str. Tighina 49/2
Imobil comercial sub oficiu se află în centrul orașului, pe str. Tighina . Cladire cu 3 nivele+ mansarda și subsol, este cu reparație cosmetică, cu suprafața de 1200 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
50.000 eur

Se vinde spațiu comercial sub oficiu, 63 m². Chișinău, sec. Centru, str. București 52.

Chișinau Centru,str. București 52
Spațiu comercial se afla pe str. București, prima linia, în centrul orașului . Planificarea individuală, cu suprafata de 63 m.p., reparația cosmetică. Se afla într-o zona comoda si dezvoltată. Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru cei care iși doresc liniște, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Acces la parcare deschisă. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
37.000 eur

Se vinde spațiu pentru oficiu, 63 m². Chișinău, sec. Botanica, str. Melestiu 16/2.

Chișinau Botanica,str. Melestiu 16/2
Imobil comercial sub oficiu se află la sector Botanica, pe str. Melestiu. Cladire este în varianta alba, cu suprafața de 63 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
150.000 eur

De vînzare afacere complexa, auto-serviciu, oficii, bar-terasa. Chișinău. Ghidighici, str.Victoriei.

Chișinău mun. Ghidighici,str. Victoriei 10
De vinzare afacere complexa: Auto-serviciu, spalatorie auto, oficii, bar-terasa. - Spatiu cu 2 neveluri cu suprafata totala 230 m2 (nevelul 1 si 2) - 1 nevel auto-serviciu, spalatorie auto, oficii cu toate comoditatile - 2 nevel spatiu liber sub oficii, etc. - Constructie anexa – Bar-terasa cu suprafata totala 22m2 Amenajata cu cele necesare si cu un disain deosebit. - Amplasarea la intrare Ghidighici - Prima linie - Incalzire autonoma - Ferestre termopan. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Reclamație
130.000 eur

Se vinde spațiul comercial pentru oficiu, 176 m². Chișinău, sec. Centru, str. Toma Ciorba.

Chișinau Centru,str. Toma Ciorba
Se vinde spațiul comercial pentru oficii, 176m², în centrul orașului, linia 2-ua de la bd. Ștefan cel Mare și str. Mitropolit Petru Movilă. Oficiul dispune de 5 cabinete, 2 blocuri sanitare,bucătărie și hol foarte încăpător care poate fi folosit pentru recepție. Atît locația cît și reparația, permite de a deschide orice gen de activitate. Imobilul dispune de încălzire autonomă și condiționer.Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru cei care iși doresc liniște, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Cererile populare
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Spațiul comercial de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe