Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Causeni, Comercial de vânzare
Complain
Se vinde Constructie de 593,5 m2, pe un teren de 16,06 ari, situat in r-ul Causeni sat. Baccealia, la o distanta de 45 km de la or. Chisinau (amplasarea pe harta este aratat in ultima poza). La moment o parte a Constructiei - 260 m2, este echipata sub o Fabrica de Mobila, iar restul doua incaperi a cite 128 m2 la moment sunt libere, in trecut erau Fregidere de pastrare a fructelor (planul constructiei si terenului este in poza). Din comunicatii la moment este conectata lumina electrica, apa. Daca este necesar, la distanta de 5 m de constructie trece Teava de Gaz - va puteti conecta. Constructia se vinde impreuna cu echipament de prelucrare a lemnului (pretul include totul), de tot sunt 12 instalatii de prelucrare a lemnului, puteti continua afacerea, sau sa folositi constructia dupa viziunea dumneavoastra. Este posibila constructia etajului doi, este permisiunea de constructie si proiectul etajului.
Nicolae Costin 44,Кишинев,Ботаника
593 m²
75.500 eur
14.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Дом требует ремонта имеется сарай и летняя кухня .двор, можно построить гараж!все комуникации есть! ТОРГ ,все документы в порядке! также рядом стенка в стенку продается еще одна такая квартира есть возможность купить 2 по выгодной цене!нужно видеть приходите! СРОЧНО!!!
Cogilniceanu 7 2,Каушаны,Центр
3 camere
120 m²
3.300 eur
30.09.2018
Mai multimobilmd.su
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more