Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cantemir, Comercial de închiriat
Spre chirie apartament cu suprafața generoasă de 120 mp, cu 3 camere. Cu o compartimentare unică, fiind divizat în 2 dormitoare luminoase și un living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon. Are un design special cu elemente moderne. Printre facilitățile oferite de această locuință remarcăm: reparație euro, ferestre termopan, parchet, încălzire autonomă, bloc nou, etc. Asamblat cu mobilă și tehnică de calitate. Blocul are curte amenajată cu teren de joacă pentru copii și loc de recreere pentru adulți. Vă așteptăm pe str. București, 41! (S.C.)
Г. ВИЕРУ,Кишинев,Центр
3 camere
120 m²
600 eur
16.07.2018
Mai multimobilmd.su
Apartamentul este situat intr-un bloc de piatră, amplasat in centrul cpitalei in spatele Centrului Diagnostic German, in apropierea strazilor D. Cantemir si bd. Stefan cel Mare Apartamentul este compartimentat în 3 camere separate si un living spațios. Beneficii: - beneficiati de o terasa deschisa si o lodjie incapatoare - Sistem de aer conditionat - Casa este de piatră, ce-i confera o izolare fonică si termică înaltă - 3 apartamente pe etaj - teren de joaca pentru copii - investitie buna pentru a da in chirie apartamentul etc Beneficiați de acest apartament prin achitare integrală sau credit la preț de chirie cu numai 200 euro lunar.
Centru,Chişinău,Negruzzi,4
3 camere
65 m²
35.700 eur
19.05.2018
Mai multmacler.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Dimitrie Cantemir, Chișinău, Молдова
3 camere
120 m²
590 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Se da in chirie apartament in sectorul Centru, str. Dimitrie Cantemir. Apartametul are 3 odai, in bloc nou, la etajul 4 din 9, cu suprafata de 120 mp, cu euro reparatie. Mobilat si dotat cu toata tehnica pentru uz casnic: aragaz, hota, cuptor, 1 televizor, masina de spalat, frigider. Compartimentare: 2 dormitoare, living spatios comasat cu bucataria, antreu, 2 grupuri sanitare amenajate cu cada si cabina de dus. In imediata apropiere gasiti: Piata Tiraspol, Market, Restautante, teren de joaca pentru copii. Curtea blocului cu acces restrins, monitorizare video 24/24 si locuri de parcare.
Centru, Cantemir
3 camere
600 eur
20.09.2017
Mai multprotect-imobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more