Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cantemir, Comercial de închiriat
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Dimitrie Cantemir, Chișinău, Молдова
3 camere
120 m²
590 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se da in chirie apartament in sectorul Centru, str. Dimitrie Cantemir. Apartametul are 3 odai, in bloc nou, la etajul 4 din 9, cu suprafata de 120 mp, cu euro reparatie. Mobilat si dotat cu toata tehnica pentru uz casnic: aragaz, hota, cuptor, 1 televizor, masina de spalat, frigider. Compartimentare: 2 dormitoare, living spatios comasat cu bucataria, antreu, 2 grupuri sanitare amenajate cu cada si cabina de dus. In imediata apropiere gasiti: Piata Tiraspol, Market, Restautante, teren de joaca pentru copii. Curtea blocului cu acces restrins, monitorizare video 24/24 si locuri de parcare.
Centru, Cantemir
3 camere
600 eur
20.09.2017
Mai multprotect-imobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more