Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Grădinița, Comercial de vânzare
Propunem spre vanzare un apartament in Chisinau, sectorul: Buiucani, strada Ghioceilor 2, in apropiere de Valea Morilor si Moldexpo. Apartamentul dispune de: izolatie exterioara cu polistirol ( creste eficienta termica ), izolatie fonica intre nivele, usa metalica, geamuri termopan, incalzire autonoma, reparatie euro cu materiale de calitate inalta, teren de joaca pentru copii, contoare individuale la gaz, lumina si apa, locuri de parcare, zona verde si linistita. Apartamentul este bilateral, si dispune de 2 blocuri sanitare. Facilitati zona: transport public la doar 2 minute de casa, magazine alimentare, unitati bancare, gradinita, scoala, liceu, si multe alte puncte de interes public. Achitarea prin credit, cu prima rata de 30% din costul total – 18700 euro. Pentru mai multe informatii, apelati: 062 148 481.
Ghioceilor 2,Кишинев,Буюканы
2 camere
70 m²
59.700 eur
16.07.2018
Mai multimobilmd.su
Se vinde apartament in sectorul Telecentru, strada Miorita DAT IN EXPLOARE!!! - Suprafata 68 mp (bilateral) - Panorama superba spre centrul orasului - Monolit din beton armat - Izolare fonica si termica cu vata minerala - Geamuri PVC - Curte spatioasa amenajata cu teren de joaca pentru copii - Parter comercial - Ascensor silentios - Incalzire autonoma, cazan individual - Locuri deschise de parcare Blocul este amplasat prima linie la str. Miorita in imediata apropiere de supermarket Linella, farmacie, scoala, gradinita, statia de transport public, TRM, etc. tag: apartament vanzare Telecentru Centru Chisinau продажа квартира Кишинев
str. Miorita,Кишинев,Рышкановка
2 camere
68 m²
39.500 eur
16.07.2018
Mai multimobilmd.su
Vindem apartament cu 4 odai, seria 135, 80m2 +2 balcoane, amplasat pe str. Mircesti 8/1 (in regiunea Universitatii Agrare), la etajul 7 din 9. Apartamentul are incalzire autonoma, este termoizolat pe exterior, are geamuri de termopan, podea de parchet. Are antreul incapator, bucataria 9m2, WC separat de baie, este cu vedere pe ambele fatade si cu o panorama placuta din geam. Vindem casa noua cu suprafata totala de 200m2, amplasata pe teren de 30ari, in r-nul Soroca, s. Iarova. Casa are: 4 dormitoare, bucatarie, sufragerie, 2 saloane (la et. 1 si la et. 2), 2 balcoane inchise si o terasa mare deschisa. Casa este aprovizionata cu apa din propria fintina (are masina de spalat, boiler), incalzirea e cu cazan cu lemne. Casa se vinde cu mobila si tehnica. Are si bucatarie de vara cu cuptor si debara unde se pastreaza ustensilele si hrana pentru animale. Terenul are suprafata de 30 ari, amenajat cu pomi fructiferi si pomusoare. Se afla in centrul satului, vizavi de biserica, in apropiere este gradinita, scoala, primaria. Sunt 200m pina la Nistru, 30km pina la Soroca, 180km pina la Chisinau. Este posibilitatea de a procura si in credit. Pentru detalii va puteti adresa si pe Viber: +37368274447 WatsApp: +37368274447 Продаём новый 2 эт. дом с общей площадью 200м2, на 30 сотах земли, в Сороке с. Ярово. Дом имеет 4 спальни, кухня, столовая, 2 гостиные, два закрытых балкона и терраса. Дом снабжается водой из собственного колодца (есть стиральная машина и бойлер). Дом продается с мебелью и техникой. Продаём 4-комн. квартиру, общей площ. 80м2 + 2 балкона, по ул. Мирчешти 8/1 (в регионе Аграрский университет), эт. 7 из 9. Квартира имеет автономное отопление, стеклопакеты, утеплена, 2 санузела, большая кухня - 9м2, с видом на парк.
ТУДОР ВЛАДИМИРЕСКУ,Кишинев,Рышкановка
4 camere
80 m²
42.500 eur
16.07.2018
Mai multimobilmd.su
AXA Imobil oferă spre vânzare apartament cu 3 camere, amplasat în sectorul Râșcani. Apartamentul este poziționat la etajul 5 din 6 și are suprafața de 130 mp. Compartimentare comodă: - 3 camere + living; - bucătărie; - 2 blocuri sanitare; - balcon; - logie; - garderobă. Dispune de următoarele facilități: - variantă albă; - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - ușă blindată la intrare; - interfon. Blocul este amplasat într-o zonă cu infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de Liceul Teoretic Alecu Russo, Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Grădinița nr.76, Pegas Alimentara, Spitalul Clinic Municipal Sfinta Treime, Planeta Fitness, stația de transport public și alte puncte de interes. În curtea blocului este amplasat teren de joacă pentru copii. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Apartamente - Râșcani, str. Braniștii
3 camere
130 m²
43.900 eur
17.07.2018
Mai multaxaimobil.md
AXA Imobil vă propune spre vânzare casă cu 1 nivel, poziționată în sectorul Botanica. Suprafața totală este de 60 mp, pe un teren adiacent de 4,5 ari. Compartimentare comodă: - 2 camere; - bucătărie; - 1 bloc sanitar Dispune de următoarele facilități: - reparație cosmetică; - încălzire autonomă; - pardoseală caldă; - geamuri termopan; - ușă blindată la intrare; - garaj. Imobilul este oferit mobilat și utilat. Casa este poziționată într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată, în apropiere de supermarket-uri, grădinița Nr. 165, Liceul Teoretic "Petru Movila", Franzeluța, parc, și alte puncte de interes. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Case - Botanica, str. Botanica Veche
2 camere
60 m²
58.900 eur
17.07.2018
Mai multaxaimobil.md
Un apartament perfect pentru tine și familia ta! Propunem spre vânzare apartament cu 2 odăi în bloc secundar seria Brejnevka, situat în sectorul Rîșcani, str. Nicolae Dimo vis-a-vis de Parcul Râşcani - Ciocana. În apropiere se află: Liceul Teoretic Ion Creangă, Grădinița Nr.146, UTM, Sport Park, Cinematograful Patria. # Suprafața 59 m2, nivelul 4 din 5. Beneficii: - încălzire centralizată; - geamuri termopane; - mobilă + tehnică; - parchet; - localizare de mijloc; - ușă blindată. Blocul este situat într-o zonă verde și dispune de: * teren de joacă pentru copii; * locuri de parcare; * în preajmă sunt zone de divertisment pentru copii și adulți; * transport public, farmacii, magazin, gradiniță, școală. Confortul persistent în acest apartament este asigurat de localizarea acestuia într-o zonă verde și liniștită, aspecte necesare unei familii moderne. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială! Acces Imobil – apartamente la preț accesibil!
str. Nicolae Dimo,Кишинев,Рышкановка
2 camere
59 m²
34.800 eur
17.07.2018
Mai multimobilmd.su
Vindem teren pentru constructie in comuna Stauceni, str. Salcinilor 1, cu suprafata totala de 12 ari (de colt), drum asfaltat pe de o parte si pavat pe de alta parte, cu toate retelele conectate (inclusiv canalizare centralizata). Terenul este drept, amplasat in sector nou, 5 min. distanta de la transportul public, scoala primara, gradinita, markete etc. Toti vecinii locuiesc. Pretul este de 80 000 euro.
Stăuceni
80.000 eur
Ieri la 22:27
Mai multmacler.md
Propunem spre vanzare un apartament in Chisinau, sectorul: Botanica, strada Ashabad. Apartamentul dispune de: izolatie exterioara cu polistirol (creste eficienta termica), izolatie fonica intre nivele, usa metalica, geamuri termopan, incalzire autonoma, reparatie euro cu materiale de calitate inalta, teren de joaca pentru copii, contoare individuale la gaz, lumina si apa, locuri de parcare, zona verde si linistita. Facilitati zona: transport public la doar 2 minute de casa, magazine alimentare, unitati bancare, gradinita, scoala, liceu, si multe alte puncte de interes public. Achitarea prin credit, cu prima rata de 30% din costul total – 9000 euro. Pentru mai multe informatii, apelati: 062 148 481.
Botanica,Chişinău,Ashabad
1 cameră
40 m²
28.500 eur
17.07.2018
Mai multmacler.md
De vânzare apartament amplasat foarte reușit în sectorul Botanica, bulevardul Dacia. *Imobilul este compartimentat în: 3 camere, bucătărie, bloc sanitar. *Geamuri termopan; *Eureparație calitaivă. *Dotat cu condiționer; *Instalația electrică schimbată recent; *Apartamentul este conectat la toate comunicățiile necesare pentru un trai decent. În vecinătate de: restaurantul ,,McDonald’s”, magazinul ,,1000 mărunțișuri”, restaurante, cafenele, parcuri, grădinițe, licee, bănci, farmacii, etc. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. Procurarea apartamentului se poate face prin intermediul băncii cu prima rată de 30%, restul sumei pe o perioadă de până la 20 de ani. Se acceptă propuneri de schimb pe apartament în bloc nou sau vechi + bani. supermarket spital/clinica zona de parcare Internet geamuri termopan scoala gradinita linie telefonica teren de joaca cablu TV lift usa blindata interfon gata de intrare parchet piața air conditionat
Dacia,Chișinău,Botanica
3 camere
63 m²
36.700 eur
16.07.2018
Mai multapartamentgrup.md
De vânzare apartament amplasat foarte reușit în sectorul Centru, strada Albișoara, zonă cu infrastructura la un nivel înalt. *Apartamentul este compartimentat în: 3 camere, bucătărie, bloc sanitar separat, balcon. *Apartamentul se vinde mobilat; *Dispune de tehnică de uz casnic; *Dispune de debara în subsol; *Teren de joacă amenajat pentru copii; În vecinătate de: restaurantul ,,Andy’s Pizza”,market ,,Linella”, restaurante, cafenele, parcuri, grădinițe, licee, bănci, farmacii, etc. Apartamentul este conectat la toate comunicățiile necesare pentru un trai decent. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. Procurarea apartamentului se poate face prin intermediul băncii cu prima rată de 30%, restul sumei pe o perioadă de până la 20 de ani. Se acceptă propuneri de schimb pe apartament în bloc nou sau vechi + bani. supermarket spital/clinica zona de parcare Internet geamuri termopan scoala gradinita linie telefonica teren de joaca cablu TV lift usa blindata interfon gata de intrare parchet piața
Albișoara,Chișinău,Centru
3 camere
73 m²
38.900 eur
16.07.2018
Mai multapartamentgrup.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more